Sunday, 1 May 2011

Loose and elegent!
Loose and elegent!

Ya itu style terbaru dari kami, kerana sesungguhnya anda akan tampak cantik walaupun busana itu tidak perlu terlalu mengikut susuk badan kerana apa yang penting bagi kami adalah keselesaan anda .

Acap kali saya terfikir, kenapa bila badan sudah comel tetapi tetap mahu berpakai kecil dari yang sepatutnya? Sebenarnya pada kami di FeyzaFiena, anda boleh built in your confident dengan memakai pakaian yang kena pada tubuh anda, let your body do the talking! Minta maaf saya berbicara disini, kenapa perlu berpakaian rona gelap hanya kerana mahu ilusi kurus atau menyembunyi kekurangan tubuh! Proud of your curve ladies! Tidak perlu menyorok kekurangan diri…malah anda patut berbangga kerana x semua ada apa yang kamu ada.

Pilih warna dan potongan yang terbaik untuk anda, kerana itu akan membantu menaikkan seri pada busana itu sendiri, tidak perlu sarat dan melekat pada badan. Oh! Itu disaster namanya bila orang keliling memanggil Sarung Nangka berjalan…jangan biarkan diri anda tenggelam kerana anda silap memilih busana. Do something!

Jika anda lihat picture di atas, kami di FeyzaFiena cuba memberikan gaya yang lebih santai kepada pemakai, bagi kami apa yang penting adalah keselesaan, dan nahh...anda tetap nampak perfect.....walaupun pakaian itu agak sedikit longgar daripada badan.

Cuba pilih busana yang mampu membuatkan badan anda tampak ramping, contohnya sesetengah busana mempunyai tali khas untuk mengikat dan sekali gus menampak susuk tubuh anda..its a good things actually and it help you to re-shape your body within seconds dan anda akan nampak curves di badan anda lebih kemas daripada biasa...remember its the way you style yourself!

No comments:

Post a Comment